Suroviny:
30 dkg šampiňónov, kúsok masla, 2 lyžice hladkej múky, asi 3 dcl mlieka, 1 sladká alebo kyslá smotana, soľ a štipka drvenej rasce, citrónová šťava.
Postup prípravy:
Na masle podusíme na plátky nakrájané šampiňóny, zaprášime múkou, rozmiešame, osolíme, pridáme rascu, zalejeme mliekom a povaríme asi 20 minút. Nakoniec vlejeme smotanu a dochutíme citrónovou šťavou.
30 dkg šampiňónov, kúsok masla, 2 lyžice hladkej múky, asi 3 dcl mlieka, 1 sladká alebo kyslá smotana, soľ a štipka drvenej rasce, citrónová šťava.
Postup prípravy:
Na masle podusíme na plátky nakrájané šampiňóny, zaprášime múkou, rozmiešame, osolíme, pridáme rascu, zalejeme mliekom a povaríme asi 20 minút. Nakoniec vlejeme smotanu a dochutíme citrónovou šťavou.
Komentáre
Zverejnenie komentára