Suroviny:
Šošovica 2-3 hrste
Soľ
Korenie
Celé korenie
Bobkový list
Ocot 1 PL
Smotana na varenie.
Zápražka:
Olej
Hladká múka 1 PL
Mlieko 3/4 hrnčeka
Postup:
Šošovicu 3x umyjeme a dáme variť, pridáme soľ, korenie, celé korenie, bobkový list a ocot. Medzitým si pripravíme zápražku, ktorú vlejeme do uvarenej šošovice a necháme variť.
Na záver pridáme smotanu na varenie a privedieme k varu.
Šošovica 2-3 hrste
Soľ
Korenie
Celé korenie
Bobkový list
Ocot 1 PL
Smotana na varenie.
Zápražka:
Olej
Hladká múka 1 PL
Mlieko 3/4 hrnčeka
Postup:
Šošovicu 3x umyjeme a dáme variť, pridáme soľ, korenie, celé korenie, bobkový list a ocot. Medzitým si pripravíme zápražku, ktorú vlejeme do uvarenej šošovice a necháme variť.
Na záver pridáme smotanu na varenie a privedieme k varu.
Komentáre
Zverejnenie komentára