Ak ste milovník rajčín a talianskej kuchyne, jeden slovenský návod odo mňa.
Potrebujeme:
500g paradajok
6ks toastového chleba
1 šalotka
2 strúčiky cesnaku
soľ
citronovú šťavu
50 ml olivového oleja
cukor podľa chuti
voda podľa potreby
Postup:
Toastový chlieb zbavíme kôrky a zvyšok nakrájame na kocky. Paradajky dáme na 2 minúty do vriacej vody a zbavíme šupky. Potom si ich nakrájame. Potrebujeme si tiež nakrájať šalotku a strúčiky cesnaku.
Kto má doma mixér, všetky prísady dá do neho a zapne. Ja som robila toto Gaspacho s ponorným mixérom a chutilo aj tak.
Cukor pridajte iba vám bude v polievke chýbať.
Na vrh som dala doma vypestovanú pažítku a letný, rýchly obed bol hotový.
Potrebujeme:
500g paradajok
6ks toastového chleba
1 šalotka
2 strúčiky cesnaku
soľ
citronovú šťavu
50 ml olivového oleja
cukor podľa chuti
voda podľa potreby
Postup:
Toastový chlieb zbavíme kôrky a zvyšok nakrájame na kocky. Paradajky dáme na 2 minúty do vriacej vody a zbavíme šupky. Potom si ich nakrájame. Potrebujeme si tiež nakrájať šalotku a strúčiky cesnaku.
Kto má doma mixér, všetky prísady dá do neho a zapne. Ja som robila toto Gaspacho s ponorným mixérom a chutilo aj tak.
Cukor pridajte iba vám bude v polievke chýbať.
Na vrh som dala doma vypestovanú pažítku a letný, rýchly obed bol hotový.
Komentáre
Zverejnenie komentára