Potrebujeme:
1 menší karfiol
160 g hladkej múky
2 vajcia
200 ml mlieka
mleté čierne korenie
bazalka
petržlenová vňať
cesnak
soľ
olej
strúhaný syr
Karfiol si uvaríme v osolenej vode. Necháme vyhladnúť a popučíme lisom na zemiaky. Zmiešame s múkou, vajciami, mliekom a koreninami.
Na plech si dáme papier na pečenie, ktorý potrieme olejom. Na takto pripravený plech si tvarujeme fašírky.
Dáme piecť do rúry na 200 °C približne na 20 - 30 minút. Podľa potreby. Je potrebné ich otočiť približne v polovici pečenia.
Podávame samostatne s nastrúhaným syrom alebo pečenými zemiakmi - ako to bolo v mojom prípade
1 menší karfiol
160 g hladkej múky
2 vajcia
200 ml mlieka
mleté čierne korenie
bazalka
petržlenová vňať
cesnak
soľ
olej
strúhaný syr
Karfiol si uvaríme v osolenej vode. Necháme vyhladnúť a popučíme lisom na zemiaky. Zmiešame s múkou, vajciami, mliekom a koreninami.
Na plech si dáme papier na pečenie, ktorý potrieme olejom. Na takto pripravený plech si tvarujeme fašírky.
Dáme piecť do rúry na 200 °C približne na 20 - 30 minút. Podľa potreby. Je potrebné ich otočiť približne v polovici pečenia.
Podávame samostatne s nastrúhaným syrom alebo pečenými zemiakmi - ako to bolo v mojom prípade
Komentáre
Zverejnenie komentára